27/4

idag har jag haft fullt upp känns det som. Har skivit praktikrapport,skrivit prov och börjat plugga till karaktärsprovet som ska vara på torsdag :) thomas har dessutom fixat jobb till mig på fredag så jag är på topp! sen är det ju även valborg på fredag yejj :D ska bli så jävla kul! PARTYYY!!!! :D

Måste läsa och prata med min älskling nu!

 pusspuss

27/4

idag har jag haft fullt upp känns det som. Har skivit praktikrapport,skrivit prov och börjat plugga till karaktärsprovet som ska vara på torsdag :) thomas har dessutom fixat jobb till mig på fredag så jag är på topp! sen är det ju även valborg på fredag yejj :D ska bli så jävla kul! PARTYYY!!!! :D

Måste läsa och prata med min älskling nu!

 pusspuss

I've got a sick obsession!








dagens party!!!







pusspuss


smart och rolig ikväll!


 
Festmetoden

Jag ska bli smart och rolig ikväll
Jag ska bli glad och pratig ikväll
Jag ska bli vass och trevlig ikväll
Jag ska bli skön och galen ikväll

Smart och rolig

Jag ska bli soft och mysig ikväll
Jag ska bli fin och härlig ikväll
Jag ska bli lös och dansig ikväll
Jag ska bli grym och glammig ikväll

Smart och rolig

Jag ska bli hård och farlig ikväll
Jag ska bli mjuk och öppen ikväll
Jag ska bli smal och mystisk ikväll
Jag ska bli fräsch och funkig ikväll

Smart och rolig, smart och rolig

Jag ska bli skarp och hyllad ikväll
Jag ska bli snygg och spanad ikväll
Jag ska bli kysst och hånglad ikväll
Jag ska bli tuff och älskad ikväll

Smart och rolig, smart och rolig, ikväll!



Dags att ta tag i saker!





















beach -10

 




Någon som har börjat förbereda sig inför beach -10 ? Jag börjar nu!
Det är iaf bestämt att jag ska springa blodomloppet men bara som en uppvärming för tjejmilen så det blir bara 5 km på den :) ska bli kul med något nytt också ! 
har varit på intersport och kollat på lite gym grejer och är helt såld! jag vill ha ett minigym!!!! :D

pusspuss 


REbound - Hurricane



lovelovelove..













mmm, Marabou!


pusspuss

söndagen den 18 april

Hejhej! hade hoppats på att helgen skulle vara både varmare och soligare ;) menmen, har haft det bra ändå! Igår var jag och thomas iväg till jakan/barkan *hahaha* och kollade skor till mig. de gick väl sisådär.. tills vi kom till stadium då det slutade med ett par vita Converse! Men de är inte det ända nya jag köpt i helgen. För nu har jag samkat den nya Marabou chokladen,Passion! med smak av passionsfrukt och chili, rawr! grrymt god! köp,köp,köp!
Har även lämnat in mitt traskiga Thomas sabo smycke som är på g till tysklad för lagning *flirt* så får tillbaka de om några veckor, yejj! *happyface*























 
Thomas sabo



pusspuss


inget vart som det skulle idag

Idag var det praktik och vi var i simhallen med de små liven :) jätte roligt att se när dom verkligen kämpar och hur roligt dem har tillsammans! Jag skulle även ha färga håret , tränat box , tagit spruta och pluggat men inget av de vart av idag. haha!
Har funderat mycket på sommar jobb nu men har absolut inget.. så nu börjar jag skriva ett personligt brev ;) önska mig lycka till!


pusspuss


boys boys boys...

Jag mår piss, känns som det är något som saknas i mitt liv.. Jag har liksom ingen livsglädje längre eller har jag någonsin haft de? ;s aja skit samma känns som det inte är någon som varken är intresserad eller bryr sig ändå. Alla har ju sitt egna att tänka på. Nej nu ska jag inte deppa ihop utan jag ska berätta att imorse kollade jag på the voice på 5:an och då var Rebound där och dom spelade deras ny låt Hurricane!! GRYM LÅT! har letet överallt men hittar den inte finns bara en liten snutt men den var inge bra.. så nu vart det Lady Gaga ist ;) 

       BOYS BOYS BOYS, WE LIKE BOYS IN CARS 
       BOYS BOYS BOYS, BUY US DRINKS IN BARS
       BOYS BOYS BOYS, WHIT HAIRSPRAY AND DENIM
AND BOYS BOYS BOYS, WE LOVE THEM 







     

 


morgon pigg tisdag!

Har nyss varit ute och gått med mamma, hur skönt som hellst! Madde var igår och handlade banan så vi ska snart göra smoothies, love love love! Idag blir det simming på morgonen sen super-sega-sug-skolan.. och efter den bär det av hem och mys med min syster! Senare ikväll hade jag tänkt att gå på skivstång och träna upp mig lite, hehe!
Men nu är det dags för en dusch!

- 13/4 Grattis Hampus!


pusspuss


Hälsohelgen fortsätter!

Hejsan! ville bara säga lite snabbt att jag har verkligen haft en helt underbar helg med långa promenader och nyttigheter! massor utav smoothies och näst intill inget godis. Är så himla nöjd med mig själv, att jag har klarat den här helgen och nu tänker jag även  göra det till min vardag. Imorse var jag ute och gick 4,2 km med mamma och madde, suuper skönt vill jag säga! och nu är det dags för ett bodybalance pass med med Ida känns så skönt att äntligen komma igång :D
Någon som kan tipsa mig om goda smoothies ?  
nu måste jag kasta mig iväg så att jag hinner :)
pusspuss

10/4

 



pusspuss


Fredagsmys i Enköping

Ingen sol här inte..
Om en timme bär det av till min söta vän Sophia i Enköping. Det ska bli riktigt roligt att få umgås med henne idag! Vi har bestämt oss att lyxa till det lite med smoothies :D ser jätte mycket fram emot de!
Morgonen har jag iaf spenderat framför tvn fast har även pluggat en hel del *stolt* haha! ikväll är det Lucky House som gäller för mig och min familj, överraskning för pappa :) hihi.. men nu är det bäst att jag sätter igång med att fixa håret ;)


 


pusspuss





- 10 godisar!

Älskar min födelsedagströja som jag fick från mina sötisar!
M-smöret är lika smaskigt som för tio år sen, mina nya brills som jag avgudar! 150 kr på Monki!
Amerikanska pannkakor är super goda till sommaren :D yummi! Har matchande lack till brillorna och min nya tröja, hittade det andra för halva priset på H&M´s rea ;) Idag har jag firat våren med en super härlig smoothie!

SMOOTHIE RECEPT!

1/2 banan
2 dl bär ( hallon/blåbär i min )
1 ½ dl turkisk yoghurt

mix mix - klaart!

pusspuss

vad tycker du ?


Nu vill jag veta vad ni tycker är det viktigaste vårplagget!!


Vilket plagg tycker du är ett måste till våren ?



     

 


Riskettan - klara färdiga gå!

Idag var jag på Riskettan med Madde och Nathalie. Kan inte påstå att det var värt varända öre men det var intresant och man får en liten funderare! Fick dock mycket ont i rumpan av att bara sitta i fyra timmar men nu är det ju gjort så de känns braa! tjohoo!!

pusspuss

RSS 2.0