dags att göra något vettigt!

ouuii, idag har jag varit hos tadläkaren. De gick prima som alltid men ska tillbaka 22/6 för att fylla en grop. Nu är sommarlovet verkligen på väg och jag längtar galet mycket efter soliga springturer och fruktiga smoothies! Ikväll blir det träna på T1 och imorgon hade jag tänkt mig en promenad med linnea :) så på onsdag är det äntligen dags för mig och alex att köra box igen! yeej , ska bli så himla skoj :D  Men nu måste jag ta tag i lite vikiga skol grejer innan de bär av på pass!




pusspuss





sthlm today!

Idag har jag varit med klassen i sthlm. Vi var på kosmonova och kollade deep sea, inte den roligaste menmen.. Sen bar det av med buss till sthlm för lunch och shopping! De blev inte så mycket shopping men en fin kjol och ett sött litet vitt linne till :) När det sen var dags att åka hem var det signalfel i kungsängen så stod och väntade på bussen i en timme innan man fick åka hem den sista biten.. tog sammanlagt 2 timmar att åka från centralen - bålsta. fyfan!



pusspuss


Vår Ruset

Nu har jag gjort vår ruset och de gick si så där. Kunde gått bättre om jag legat i och tränat lite ;) Men de får bli till nästa år! Så nu taggar jag till för Tjejmilen. Klarade vår ruset på 40 min så borde klara tjejmilen på 80 :)


pusspuss

2010 S' "sommarplågor"

Cuando - Tom Pulse



Hot Hot Hot - Crossfire


Alejandro - Lady Gaga


Boys Boys Boys - Lady Gaga


Te amo - Rihanna


Your love is my drug - Ke$ha


Natteravn - Rasmus Seebach


Inte så mycket sommar med de här låtarna men de kommer spelas sönder i min ipod iaf! snart kommer det väl någon riktig sommarplåga som fastnar och håller i sig också ;)

vad tycker ni om låtarn ?

GAGA


Hälsodag på barn- och fritidsprogrammet!

Idag var det hälsodag som gällde på skolan. På morgonen hade jag dans aerobic som var hur kul som hellst! Sen bar det det av till Gokartbanan! Jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv;D när vi kom dit prövade vi ut några härliga dräkter sen fixade vi med hjälm och sån. Sen satte allt igång! när det tillslut var min tur kändes de som jag bara ville vända och spring, hahaha! Men jag satte mig lydigt i "bilen" och körde, de var lite läskigt men jävligt roligt också :) haha vart säkert varvad 40 gånger av alla och kom sist av alla 11 i min grupp men det var en upplevelse ;) så nu blir det att öva för att bli bättre till nästa år ;D Alla borde få köra lite gokart ibland!



Ska tvätta av mig lite nu så kommer mamma och skjutsar mig för jag ska iväg och jobba idag ;)
pusspuss

Workout with wii

Så nu var man hemma igen. Skönt som bara den fast mamma lurade mig imorse och sa att det skulle bli regn! Men icke sa Nikce ;) solsken hela dagen! Nu blir det lite dansande och stärkande framför tv:n med wii *happyface* roligare om någon skulle vart med förståss men tror inte det är så många hemma just nu.. jaja sen blir det ut i solen och mysa, pusspuss 


Låt det regna tusenlappar!

Idag var det verkligen en skön och kort dag i skolan, superskönt faktiskt! Har haft lite problem med pollen men de löser sig nog när jag får lite bättre medicin.. blablabla! har fått den nya H&M katalogen idag och jag blir helt galen ;o hur ska jag ha råd med allt jag vill ha och göra nu? Någon som har något jobb tips eller lätt sätt att tjäna pengar på ? måste verkligen skaffa mig ett jobb nu *desperat*
dags att surfa på arbetsförmedlingen ;)

- me loves!
pusspuss


peace out



Kvällens - Jag tog mig en riktigt härlig dusch och körde lite spabehandling på mig sälv. mys! Sen blev de bones och lite mys med annanas framför tv:n.
Best buy of the week - röda hjärtörhängen, sommar spännen och nya fräsha vita toffsar :)
-
mitt armband till min klocka har gått sönder, någon som vet vart man kan köpa nya snygga band?



Godnatt


Te amo



WOOOAT?

Nu var det lediga över och känns sjukt jobbigt att behöva gå till skolan imorgon. Ligger lite efter och har två prov i veckan som kommer.  Men de ordnar sig! ska nu ta tag i saker och leva som jag vill oh inte som någon annan vill! Börja träna, för de mår jag så sjuukt bra av. Ska utöka mitt tränande på T1 och gå promenader med linnea några gånger i veckan hade jag tänkt:) sen få vi se om jag orkar med mammas morgonpromenader också ;)
Helgen har iaf varit bra, jag thomas borgh och tessan var i kista här om dagen och kollade Robin Hood, Grym film! Sen var thomas och jag med m&p i stinsen och hittade B&J mackor (glass) 2 för 10 !!!! sjuuuuuukt billigt :O citygross i mitt hjärta alltså! hahahah.. Igår var det iaf Grillning som gällde, jätte härligt och roligt att träffa alla igen.

 

pusspuss




bafucin bafucin...

 när halsen gör ont, de kan vara en bacill. Ta det lungt det finns hjälp du tar bara en pastill! 

Var och tränade igår så nu har jag träningsvärk så det skriker om det! Vill inte gå till skolan idag men jag måste, massor utav plugg som måste göras.. ska börja plugga till Eu provet jag ska ha imorgon också. Tror inte jag ska
vara med på idrotten idag heller, har så himla ont i halsen (därav bafucin ;) så de blir nog skippat.
Juste, jag får veta hur det går i Privat Ekonomi idag och de ska bli lite kul :D men nu måste jag göra mig i ordning så jag hinner till bussen!






pusspuss

vägen till en uppsats... är lång!

Har en uppgift i Svenska att skriva en "utredande uppsats" om Rousseau och hans/sveriges syn på naturen.. Inte den roligaste uppgiften jag haft precis! haha.. Ikväll blir det iaf träning på träningshus1 och de ska bli skönt! Måste ligga i lite nu innan vårruset, är så himla otränad hahah! men de får gå som det går :) Imorgon är det idrott med bygg som gäller.. Men så länge det inte är rugby igen så klagar jag inte ;D Är super taggad på at få vara ledig i veckan! thomas och jag pratade om att åka in till stan och bara ha det mysigt tillsammans, yeeej! sen på lördag blir det grillning med "gänget" och få träffa hampus!!! mysmys med grill :D hoppas på en helg utan regn!

pusspuss


någon som vet om man behöver visum för att åka till Japan ?

Phish food - hiss eller diss?




Ska man våga sig på att smaka ?


3/5



- Nu har jag smakat Phish food och den var god men absolut ingen höjdare!


sova sova sova, säng säng säng...

Imorgon är jag ledig från skolan, ska bli så himla skönt! Sova ut och bara ta det lungt :) Senare bär det av till Thomas så ska vi till T&E för att äta middag sen om jag får bestämma blir det en riktigt mysig hemma kväll med Ben & Jerrys framför tv:n :) raaaawr! längtar så himla mycket. Men nu ska jag sova ;) pusspuss

torsdagstrött

lala, sitter i skolan och väntar på lektion.. yejj! Den här veckan har gått så himla fort. I tisdags var jag hos min älskling och hade det mysigt med honom, underbart! Vi kollade 17 igen :D haha, super rolig film!
Igår var jag på PURE i sthlm på thomas kusins studentskiva, galet kul var det ;) Men är lagom pigg idag, haha..
fast jag kan ju sova ut ikväll då det inte är någon skola för mig i morgonbitti! Idag blir det även att göra pass efter skolan, lalala.. kommer bli riktigt snyggt skulle jag tro ;) chirrevirr!        



pusspuss



Den andra maj tvåtusentio

wooho äntligen är det maj och solen skiner
Hade en hel skön valborg i fredags. jobbade med thomas på morgonen så har tjänat lite pengar också ;) sen var vi bara hemma, käkade god sallad och sen bar det av vidare :D haha längtar redan till nästa valborg! hehe fast lörda'n var dock inte lika rolig, lagom bakis och seg så de blev att ligga hemma med min älskling och glo film. mysmys ¡ Idag ska vi däremot till barkaby och kolla lite, yejj!

HJÄLP!
Studentskiva på onsdag tema: Dress to impress! vad ska jag ha på mig ???



pusspuss


RSS 2.0