Dirrty!

Christina Aguileria
SO FUCKING SEXXXYY!


 



-


26/2







Vill byta design på min blogg!
någon som kan hjälpa?

pusspuss


Garderobsstädning!

Har städat ut en liten del av min garderob och märkte att jag bara har tre par shorts som passar någelunda.(inte dom snyggaste heller) så nu blir det shortsjakt! 
Samtidigt har jag inga vanliga jeans heller som sitter snyggt och är hela, så helgens uppdrag blir att inte bara hitta utan också köpa ett par nya!!! De kan bli svårt, ska åka till kista med T och han är inte den bästa att ha med sig på sånna uppdrag men  hoppas det ska funka den här gången. - Något tips på snygga jeans ? (till hyfsat bra pris) nu ska jag få in det sista i garderoben sen blir det en energi-kicks ansiktsmask! :D

pusspuss


VÅFFELFROSSA!

vart nyss bjuden på våffelfest hos mormor och morfar! :D så ska upp dit om en timme typ, sen blir det att åka till min älskling i skokloster och sova ikväll!




pusspuss

Picasa 3

nu har jag laddat ner picasa 3 hihi! det är så roligt att leka med bilder!



 - så, vad tycks ? 

pusspuss

pfft!

De vart inget Jakobsberg igår och idag verkar det inte heller bli något.. Vill så gärna åka och shoppa på MONKIIII! sen vill jag ha en tröja från Lindex som inte finns i min storlek här i Bålsta, typiskt nog!

fortfarande ingen som vill åka med ? (a)


pusspuss

Följa med på en tripp till Jakobsberg?

Läste nyss ut den hemska men grymt gripande boken "14 TILL SALU"  Har försökt mig på den boken i ett halvår nu och äntligen har jag läst ut den! Det var inte för att den var tråkig, men jag har bara inte haft ork att läsa om allt det jobbiga som sägs i boken.
Igår hade jag en  mysig dag med natta :) hahah eller hur mysigt är det på en bank egentligen !? Vi var iaf där för att fixa lite små viktiga saker, tömde då även min skära lilla gris som hade en förmögenhet i sig som åkte rätt in å sparkontot! Sen vart det hem till natta och fika kladdkaka! På kvällen vart det ett härligt träningspass som förhoppningsvis kladdkakan försvann på haha. Ikväll vänta även ett styrkepass som jag längtar efter!!

Har planer på att åka till Jakobsberg idag och kolla lite, någon som vill följa med ?  

pusspuss


blogg tankar

Har funderat på att byta design på bloggen men känner mig så osäker på hur man gör och vad som skulle vara snyggt att visa ;) någon som har nån idé om vad jag kan göra ? :)

pusspuss

helgsnask!

Återblick
Fredagen var mycket härlig då jag var leedig, tjänade lite pengar, drack mig härlig, vann på bowling, träffade några sköna typer och pinsamt nog drog en snabbis på biffen ! hahah men de var höjdarfredagen ;) Lördagen däremot var inte lika rolig.. bakis och skakis låg jag hemma med min älskling! senare hyrde vi film och kollade både linje 123 kapad och the ugly truth, båda är riktigt grymma! Imorse vart det att åka på kattkalas i enköping sen åkte vi upp till ida och hälsade på henne och sebbe :) sen vart det att kolla på den finaste filmen jag någonsin sett !!! Allt för min syster, grät floder! Höjdar helgen avslutas nu med en glutt på walle!





saknar min sjuka lilla skrutt!




pusspuss


lill-lördag och jag är ledig!

Har inte åkt till skolan idag, var så kort lektion så jag orkade mig inte dit. Har dock försökt mig på att översätta en liten textremsa till teckenspråk som jag ska framföra imorgon med de gick inge vidare.. hittar inte alla orden så de är drygt.. Men jag har inte bara suttit och hållt på med de! jag har även kollat Gossip Girl !!! fick ju andra säsongen i söndags och har bara en skiva kvar :D fast jag drar mig lite för att sätta på den för sen är ju allt de roliga slut, hahha!
När börjar gossip på tv igen ?
Idag är det också så att jag har 1 års-dag med min älskling! tänk att tiden går så fort :) kvällens plan är att han kommer och hämtar mig så ska vi köpa sallad och hyra film och sen bär det av hem till honom för att mysa och äta gott :) längtar!



men nu måste jag hoppa in i duschen så jag hinner!

puss puss


14/2 - lots of love on valentines day!

                             






Har haft en helmysig dag idag med min älskling! vi har spelat wii och varit i barkaby där jag köpte ett nytt linne ;) (hahaha, mycket intressant!) nu ligger jag och kolla andra säsongen va gossip girl som jag fick av Thomas :D






pusspuss

allalla hjärtans dag imorgon!

raaaw! Idag är det hockey som gäller senare blir de hem till natta och mys mys fika :D har köpt hur fin present som hellst till henne!!!! imorgon är det alla hjärtans dag och jag är såå nyfiken på vad thomas ahr köpt :D:D:D
sen är jag hyper för att ge min lilla present, hihi!
+++
jag fick pannkakor till frukost imorse, jummi!


är helt galen i the verocnicas!!

pusspuss



onsadg 10/2

Nu börjar det närma sig helg och jag är suuuper taggad! Alla hjärtansdag i helgen och jag har köpt hemlis till thomas :DD hihi! 
Måste säga att min älsklings padda (Nathalie) fyllde 18 i måndags! Så nu väntar krogen ;) sen måste jag säga grattis till Joakim som fyller idag också,. GRATTIS!  



 



liten och söt!

 








                                                                                                                pusspuss


love to the cinema

S´bio topp!

Prinsessan och grodan
Snabba cash
Fish tank
Alice i underlandet
Percy Jackson - kampen om åskviggen
Robin Hood
Sin Nombre
Valentine´s day



Måste bara se dom här filmerna! Är helt kär i Prinsessan och grodan filmen (fast jag inte sett den än, haha!)
Ska kanske iväg senare idag med min älskling och kolla bio men då lutar det åt Snabba Cash ist.

pusspuss

träna med mig på T1 !

Nu är det snart dags att dra sig iväg till T1 och testa på BodyStep med Alexandra :) De ska bli så skönt att komma igång men ändå känner jag mig helt slut just nu ;s fryser som bara den!

men måste springa upp och byta om nu!



puss puss

RSS 2.0